Platinium sponzor "Forward" konferencije

10.12.2019
Podijeli na:
one-news-pic

Prointer ITSS je platinium sponzor "Forward" konferencije. 
U Banjaluci je održana dvodnevna Međunarodna konferencija "Forward", posvećena digitalnoj transformaciji i konceptu razvoja pametnih gradova, na kojoj su učestvovali brojni domaći stručnjaci i IT eksperti iz inostranstva.

 

Ideja je bila da se tokom dvodnevne koferencije razmotri na koji način naše društvo treba da krene putem ove transformacije, kao važnog puta i za razvoj privrede.

 

Gordana Kovačević, menadžer za razvoj poslovanja u Prointeru istakla je tokom panela “Digitalna mapa razvoja” da je neophodno u mnogo većoj mjeri naglasiti komparativne prednosti koje donosi digitalizacija.

 

“Svakako da našim klijentima ona osim dodatne vrijednosti može otvoriti prostor i za unapređenje i olakšavanje poslovanja”, istakla je Gordana Kovačević.

POVEZANE VIJESTI

one-news

Prointer donirao 100.000 KM zdravstvenim institucijama

25.03.2020

Kompanija Prointer ITSS Banja Luka donirala je Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske i Domu zdravlja u Banjaluci po 50 hiljada konvertibilnih maraka kao podršku sprečavanju širenja korona...

one-news

60 dana besplatnog korištenja Check Point licenci

20.03.2020

Check Point, još jedna naša partnerska kompanija, nudi besplatno korištenje svojih proizvoda, a kompanija <a...

one-news

90 dana besplatnog korištenja Cisco platformi

20.03.2020

U skladu sa povećanim brojem korisnika koji rade od kuće, s ciljem da se unaprijedi poslovna komunikacija i učini sigurnijom, kompanija Cisco nudi besplatno korištenje svojih proizvoda, a...

Prointer-logo
Smart-city Smart-city