Radnici Prointera darovali Dom „Rada Vranješević“

28.12.2021
Podijeli na:
one-news-pic

U Dom za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješević“ u Banjaluci stigao je namještaj – stolovi, stolice, ormari, komode i nešto bijele tehnike.

 

To je ono što nam je najviše trebalo, kažu u Domu koji su za praznike obradovali zaposleni kompanije Prointer ITSS, članice Infinity International Group.

 

U našim vaspitnim grupama namještaj je, zapravo, potrošna roba koja na svake dvije-tri godine mora da se obnavlja i to je prilično velika stavka u budžetu, objašnjavaju u Domu i zato im je ovakav novogodišnji poklon izuzetno vrijedan.

 

– Zaista sam zahvalan zaposlenima u Prointeru na ovoj donaciji koja nas je sve obradovala. U duhu obilježavanja novogodišnjih praznika izrazili smo potrebu za namještajem i bijelom tehnikom za opremanje jedne vaspitne grupe i ta želja nam je ispunjena – kaže Vladimir Kajkut, direktor Doma „Rada Vranješević“.

U novogodišnjoj akciji, novac za poklone prikupili su zaposleni u Prointeru i odlučili da, umjesto tradicionalnih paketića, nabave ono što je u domu trenutno najpotrebnije.

 

– Na inicijativu rukovodilaca sektora naše kompanije organizovali smo akciju u koju su svi rado uključili. Praznični duh, humanost i solidarnost željeli smo da podijelimo sa ustanovom koja decenijama brine o djeci i mladima i da im, na taj način, uljepšamo Novu godinu. Kao i svih prethodnih godina, i ubuduće ćemo biti dio humanitarnih akcija na dobrobit čitave društvene zajednice – kaže Đorđe Mrđa, marketing menadžer u Prointeru.

 

U Dom „Rada Vranješević“ samo u posljednjiih godinu dana pristiglo je dvadestoro mališana, a pun im je vrtić u koji idu i njihova i djeca iz lokalne zajednice, pa je svaka pomoć dobrodošla.

 

Uz ovu „unutrašnju“ obnovu i novu fasadu i krov kojima se nadaju u sklopu projekta „Energetska efikasnost“, dom će, kažu, biti još bolji i uslovniji.

POVEZANE VIJESTI

one-news

Šta sve umije i može jedan sistem inženjer?

08.08.2022

Ako zamislite bilo koju banku s podacima o novčanim iznosima klijenata i kreditima, ili zdravstvenu ustanovu koja godinama unazad čuva podatke o svojim pacijentima, jasno vam je da u takvim sistemima...

one-news

HPE Partner Growth Summit 2022

26.07.2022

Zahvaljujući partnerskoj saradnji sa kompanijom HPE, učešće na ovogodišnjem HPE Partner Growth Summit-u održanom u Las Vegasu imao je Đorđe Pejić, rukovodilac sektora sistem integracija u Prointeru,...

one-news

Infinity grupacija u humanoj misiji povodom "mjeseca zdravlja"

04.05.2022

Humanost je uvijek bila jedna od prepoznatljivih osobina kako Infinity International grupe tako i svih njenih članica. Upravo je to i pokazano ovaj put u novoj humanoj misliji povodom kampanje...

Prointer-logo
Smart-city Smart-city