Pokreni karijeru uz Prointer ITSS

22.06.2020
Podijeli na:
one-news-pic

Da li ste dostigli plafon u karijeri i spremni ste za promjenu životnog poziva? Ako jeste, kompanija Prointer ITSS pravo je mjesto za vas.

 

Pod motom "Pokreni karijeru today", pokrenuli smo kampanju zapošljavanja za sve one koji su spremni za novi izazov.

 

Pravi test kojim možete provjeriti da li je vrijeme da promijenite poslovno okruženje je naš interaktivni oglas. U do sada nezabilježenoj ponudi za posao - kreativnom videu, sa nekoliko klikova sami sebi ćete dati odgovor da li je došao trenutak za promjene u vašoj karijeri.

 

Kampanja “Pokreni karijeru” će u narednih nekoliko sedmica na oglasnim površinama, društvenim mrežama i medijima imati za cilj da privuče stručne i sposobne kadrove koji žele da uče i oprobaju se u nečem novom.

 

Već godinama unazad gradimo tim kojeg karakteriše spoj različitih znanja, vještina i sposobnosti. Zato nije presudno ako do sada niste radili u IT industriji, već je bitno da želite da učite nove stvari i svakodnevno napredujete, jer informacione tehnologije sve to nude.

 

Čim pogledate video biće vam jasno da na sasvim drugačiji i inovativan način pozivamo hrabre i odlučne da zakorače u nešto novo, preskoče barijere tradicionalnog i pomalo tromog tržišta rada i već danas pokrenu svoju karijeru.

 

Interaktivni oglas pronađite na www.pokreni-karijeru.today

POVEZANE VIJESTI

one-news

Nova stručna institucija kontroliše tehničke preglede

29.05.2020

U Banjaluci se danas i sutra održava obuka za zaposlene u stanicama za tehnički pregled vozila. Nova stručna institucija za tehničke preglede vozila u Republici Srpskoj na taj način omogućava...

one-news

Zanimanja novog doba: Da li biste radili kao "BID"?

19.05.2020

Na popisima zanimanja koja su, možda, do prije desetak godina zvučala kao pošalica, sada se mogu naći i stručnjaci za katastrofe kojima je zadatak da razvijaju strategije u slučaju zemljotresa,...

one-news

Mikro znači više: 5.000 KM za vaš mikrobiznis

11.05.2020

Mikrobiznisi su srce privrednih aktivnosti svake zemlje i svojim radom ispunjavaju svaki naš dan pažnjom, osmijehom i povjerenjem.    Ni u najtežim trenucima ne zaboravljamo na njihov doprinos našoj...

Prointer-logo
Smart-city Smart-city