Prointer-logo
fog
PROINTER
cover aktuelnosti

PROINTER

AKTUELNOST

PROSPORT

BANJA LUKA HALF MARATON

I ove godine podržavamo drugi po redu 'Vivia Run&More Weekend' festival sporta, muzike, zabave i edukacije koji će biti održan od 19. do 21. aprila u Banjaluci. U okviru ovog sportsko-zabavnog festivala, pripremaju se brojne aktivnosti i takmičenja koja su namijenjena svim generacijama, a sve to uz zabavne edukativne sadržaje.

 

Centralni događaj drugog po redu ‘Vivia Run&More Weekend’ festivala je GoPro RMC polumaraton koji će biti održan 20. Aprila s početkom u 9h. Polumaraton očekuje oko 1500 trkača iz 40 zemalja svijeta, a trkači će stići do svog cilja najljepšim stazama aleja, ulica i parkova Banjaluke.

 

Pored podrške polumaratonskoj trci, stručni tim Prointera ITSS je u saradnji sa Run&More Community timom prethodnih mjeseci vrijedno radio i na unapređenju postojeće mobilne aplikacije, koja će tokom događaja biti dostupna trkačima i posjetiocima “Run&More Weekend” festivala.

 

Nova mobilna aplikacija omogućiće korisnicima da u svakom trenutku budu na licu mjesta svih dešavanja u organizaciji sportske asocijacije “Run&More Community”, a prilagođena je za iOS i Android platforme.

 

Kao generalni sponzor, kompanija Prointer ITSS pružila je podršku održavanju ove, već tradicionalne manifestacije, s ciljem promocije važnosti sporta u Banjaluci.

 

Vjerujemo u sport.

Podijeli na:
Prointer-logo
Smart-city Smart-city