Prointer-logo
fog
PROINTER
cover aktuelnosti

PROINTER

AKTUELNOST

PROIT

ZLATNI SPONZOR

Prointer ITSS je GOLD sponzor najvećeg ovogodišnjeg domaćeg poslovno-tehnološkog događaja.

 

27. marta ove godine će se u Neumu po peti put održati NetWork 9 konferencija, koja nam donosi najnovije vijesti i trendove iz IT svijeta. Učesnici će imati priliku slušati predavanja iz 6 tematskih cjelina, i to predavanja vezana za digitalnu transformaciju, razvoj aplikativnih rješenja, infrastrukturu i sigurnost, poslovnu upotrebu tehnoloških rješenja, predavanja stučnjaka iz šire IT zajednice, edukacijska rješenja i studije slučaja, a centralna tema Network 9 konferencije vezana je za upotrebu vještačke inteligencije u cilju povećanja poslovne konkurentnosti.

 

Sa ponosom ističemo da će se među predavačima naći i naša zaposlenica, Aleksandra Vujadinović, diplomirani inženjer elektrotehnike, trenutno na master studijima Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci, na smijeru Računarstvo i informatika.

 

Aleksandra je zaposlena kao Software Developer u kompaniji Prointer ITSS d.o.o Banja Luka, na razvoju i implementaciji prvenstveno Microsoft rješenja. Od samog početka angažmana radi na Microsoft Dynamics CRM (Dynamics 365) platformi, stiče iskustvo u razvoju i nadogradnji sistema, implementaciji novih funkcionalnosti, prilagođavanju potrebama klijenata, kao i samom projektovanju softverskih rješenja. Zadužena je za praćenje I kontrolu realizacije projekata uz svakodnevnu upotrebu i rad na MS Project-u i Sharepoint-u.

 

Prointer Vam sprema još mnoga iznenađenja. Vidimo se u Neumu, 27. marta 2019. godine!

Podijeli na:
Prointer-logo
Smart-city Smart-city