Prointer-logo
fog
PROINTER
cover aktuelnosti

PROINTER

AKTUELNOST

DJEČIJI FESTIVAL

PROKIDS

Povodom Međunarodne sedmice djeteta, od 1. do 3. oktobra, uz podršku Prointera organizovan je prvi dječiji festival u Banjoj Luci pod nazivom „PROKIDS Festival“ s temom „Slavimo kreativnost“.

 

U Banjaluci je pod pokroviteljstvom kompanije Prointer ITSS i marketinške agencije MANIA organizovan prvi dječiji festival u Banjoj Luci pod imenom „PROKIDS Festival“. Na platou ispred Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske od 1. do 3. oktobra, najmlađi Banjalučani imali su priliku uživati u u potpuno besplatnom raznovrsnom festivalskom programu. „Uzimajući u obzir kontinuitet u društveno odgovornom karakteru naših aktivnosti, odlučili smo pokloniti našem gradu prvi i jedini festival za djecu, po ugledu na velike gradove iz našeg regiona“ istakli su iz kompanije Prointer.

 

Banjalučki mališani imali su tako priliku uživati u luna parku, maskotama, likovima iz bajke, mađioničarima, a svakog dana od 17 do 20 sati trajao je šarolik kulturno umjetnički program. Očekivano, najveće interesovanje vladalo je za nastup „Balkan Tube Fest“ zvijezda, koji su nastupili u na posljednjem festivalskom danu, te su tinejdžeri imali priliku da budu dio zabavnog programa koji su za njih pripremili Baka Prase, Choda i Najbolji ortaci.

Podijeli na:
Prointer-logo
Smart-city Smart-city