Prointer-logo
fog
PROINTER
cover aktuelnosti

PROINTER

AKTUELNOST

PROTALENT

NIKOLIJA STANIVUKOVIĆ

Kompanija Prointer ITSS u sklopu svoje društveno odgovorne politike podržava mlade, talentovane, inovativne i ambiciozne, pa tako i Banjalučanku Nikoliju Stanivuković, jednu od najboljih mladih atletičarki u BiH.

 

Nikolija Stanivuković, jedna od najboljih mladih atletičarki u BiH, je dokaz da uspjeh ne dolazi preko noći. Do sada je učestvovala na brojnim takmičenjima, kako na nivou naše države, tako i na balkanskom, evropskom i svjetskom nivou. Ona se takmiči u sedmoboju.

 

Kolekcija medalja i nagrada koje je osvojila ova Banjalučanka je zaista impozantna, a do sada je obarala i nekoliko rekorda.Ona je između svega ostalog i uspješan student Prirodnomatematičkog fakulteta-studijski program Matematika i informatika.

 

Ova skromna djevojka sportskog duha, predstavlja jedan od najsvjetlijih primjera svim djevojčicama, ali i dječacima koji će se u budućnosti opredijeliti za sport i nauku. Nikolija vrijednim radom uspijeva da savlada sve prepreke. Kompanija Prointer ITSS u sklopu svoje društveno odgovorne politike podržava mlade, talentovane, ambiciozne i inovativne.Ponosni smo što je Nikolija Stanivuković kao stipendista dio naše kompanije.

Podijeli na:
Prointer-logo
Smart-city Smart-city